VI SENDER ALLE HVERDAGE // FRAGT 29 KR // FRI FRAGT OVER 500 KR

Enula 9 blog universe

It's a summer party

blogger enula 1. Aug 2019
Vi har holdt en smule sommerfri her ind på bloggen, og nydt ferie, sol, sommer og en rolig hverdag. Men nu kan vi ikke vente længere, for de nye sager bugner i butikken og kalder på at blive vist frem. Derfor har vi hapset vores særlige favoritter, og lige nu har vi altså fået festlig sommerkjole-kuller af de her skønne gevandter. Der er både noget til dem de elsker farver, blomster, glimmer, mønster og tern, så mon ikke du også kan finde din favorit i blandt.


Den her let glimrede Mads Nørgaard kjole har en fin elasticitet i stoffet, der gør den sidder rigtig rart, men også smyger sig skønt om kroppen. Den bløde skyblå farve, flæsekraven og glimmeret står i kontrast til det sporty udtryk og oversize stilen. Vi synes, det gør kjolen både super anvendelig, men også ekstra cool og med en masse identitet. Her er den sammen med et par strømper fra Dear Denier, sneaks fra Garment Project, tørklæde brugt som bælte fra Aiayu og en lilla cardigan til de mindre lune aftner fra Nué Notes. Det er helt skønt med de stærke farver sammen, og den lilla og blå giver hinanden en skøn energi og et gennemført udtryk.
Vi har det for fedt over den her lidt victorianske sag fra Lollys Laundry. Længden er helt perfekt, og mønsteret gør, at den også er super relevant langt ind i efteråret og de koldere måneder. Og så er det jo en bonus, at den ikke kun er preggo-venlig, den er nemlig også helt god, hvis du ammer. Vi er sikre på, at det bliver en rigtig go-to sag, som altid fungere om enten det er med sneaks på arbejdet, eller med en lille hæl til et bryllup. Clutch fra Aiayu, strømper fra Dear Denier og sneaks fra Garment Project.


Vores tanker strømmer mod en blanding af Gækkeren og Alice i Eventyrland, når vi ser på den her kjole, men på den helt perfekte måde. Den er sexet, ublu og dejlig lige til, i sit vilde, men samtidig skarpe udtryk. Vi elsker ternene, kraven, de let volumniøse ærmer, og asymmetrien, og så falder lyset perfekt i stoffets tekstur, og det bløde stof indrammer kroppen på den helt rigtige måde. Vi kunne danse natten væk i den her, både med og uden mave. Strømperne er igen fra Dear Denier, og der er virkelig en god nyhed. Strømperne er vævet med genanvendt nylon. Det er rester fra andre produktioner som strømperne bliver lavet af, og det betyder en reduktion på 80%, når det kommer til CO2-udledning og så anvendes der markant mindre vand, faktisk hele 90% mindre. Så strømperne er ikke bare fine, de er også meget bedre for kloden. Clutch er fra Ellies and Ivy, og du kan finde et væld af forskellige i butikken.Det her outfit er helt perfekt. Kjolen er som syet til en gravid mave, selv om den er fra Nue Notes. Snittet, den lille krave, farven og hvordan stoffet falder, den er bare GOD. Og så går den super godt i spænd med den her vilde Mads Nørgaard Offline frakke (Det er en Offline style, som betyder at I skal ud i vores fysiske butik, for at købe den. Prisen er 2400kr.) Den er farvestrålende og iøjnefaldende, og kommer til at gå til alt fra festkjoler til jeans. Og det er en af den slagt tøjstykker, som man smiler ved, hvergang man ser den. Vi har sat et par Shangies til, men et par hæle til fest ville helt sikkert være et kæmpe hit også.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nyheder, udsalg, tips og ideer

Instagram