VI SENDER ALLE HVERDAGE // FRAGT 29 KR // FRI FRAGT OVER 500 KR

Enula 9 blog universe

Slim, straigt, blå eller forvaskede - ja, det er jeans vi skal tale om.

blogger enula 20. Apr 2019
Der er kommet længe ventede ventejeans på hylderne. Der er kommet en lille håndfuld nye jeans styles fra mærket Noppies, som alle er lækre stretchy og med et blødt bredt bomulds mavestykke, der støtter op over maven og sikrer, at der ikke er kig til mavsen. Hvis ikke du kender til graviditets jeans, så har alle vores jeans en smal justerbar elastik indvendig i jeanskantens linning. Det betyder, at du kan spænde dine bukser ind og ud efter behov, som et elastisk bælte, og du kan derfor være sikker på, at de sidder som de skal. Elastikken sidder under din mave, så det er på ingen måde ubehageligt eller irriterende, og det er altså afgørende, når det kommer til ventebukser!
Der er lidt til en hver smag, både straight og skinny og i gode klassiske farver. Vi har sat et par sæt sammen, gode basis outfits, som du snildt kan bruge på job eller i din fritid. Lidt lækre vente outfits, hvor du ikke behøver gå på kompromis med din personlige stil, bare fordi du har fået ballonmave.


Sorte jeans i den skinny udgave, men uden at de sidder som var de malet på. De har et lækkert snit, og er helt klassiske. Et par gode basis jeans til job, som her med en lækker skjorte, eller når du skal videre og være lidt mere fin, med en lille top og en hæl. Vi har sat bukserne sammen med en af Aiayus klassiske skjorter, de kommer i et væld af farver, men den her grå er et super alternativ til den klassiske hvide. Den har lidt kant, og så er den lige den perfekte støvede grå. For at gøre det mere forårsvenligt, er der sat et par skønne sandaler fra Garment Project til, og en af de nye pusletasker i den mest perfekte stribe og farvekombination.


Endnu et par gode basis jeans. De her er i den straight version, og har en super god pasform. Her er de sammen med en masse danske favoritter. Den stribede top er en del af Mads Nørgaards Offline kollektion, det betyder, at du kun kan købe den i de fysiske butikker, og altså ikke online. Tasken derimod, den kan du købe både i butikken og på vores webshop. Den er helt perfekt som en lille pusletaske, når du kun lige skal på cafe, eller har baby med i viklen. Selv om den er så lækker at du nok ikke vil dele den med bleer og vådservietter, men helt have den heeelt for dig selv. De hvide sneaks er fra Garment Project, der laver helt perfekte basis sko med kant. Og så er der Jakken. Jakken der muligvis er den mest perfekte forår/sommer jakke du kan komme i nærheden af. Den er let, luftig, knitre lige som den skal og så har den et bindebånd der enten giver talje, eller som her, fint smyger sig om toppen af mavsen. Vi er vilde med det hele!


Noget andet vi er vilde med er mødre, derfor har vi lavet vores Mother tee, som en hyldest til alle jer skønne mødre derude. Den kommer i en masse dejlige farver, så der er noget for en hver! Og så er den god med jeans, som de her slim midnats blå fra Noppies. De er også helt nye og bliver en sikker favorit. Vi har matchet jeans og tee med et andet godt bud på en forårs/sommer jakke, den her er fra Mads Nørgaard, i de lækreste mælkedrenge striber og denim, vi er så vilde med striben, at vi ikke kunne få nok, og måtte snuppe et net med i samme stof. Sandaler fra Garment Project.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nyheder, udsalg, tips og ideer