VI SENDER ALLE HVERDAGE // FRAGT 29 KR // FRI FRAGT OVER 500 KR

Enula 9 blog universe

Sol+is+kjoler

blogger enula 30. Mar 2019
Den lille bænk foran butikken bliver lifligt brugt af is-elskende besøgende i gaden. Og den herlige duft af friskbagte vafler fylder hver en lille baggård og afkrog af vores hyggelige lille brostensbelagte gade. 100 meter helt igennem hyggelig og hjertelig gade, lige der midt mellem slagter, barber, blomster og lækre is, ligger vi, som blommen i et æg, smørklatten og rosinen i pølseenden. Rosenvængets Allé har charme, sjæl og liv, og det passer lige med Enula9´s DNA, at vi skal være her.

Den gode stemning, de fine blomster og velduftende isvafler har givet os forår på hjernen, så her er tre stribede bud på forårskjoler.

En god slå-om kjole går man aldrig galt med. Den her er lidt anderledes, og frisk. Er du helt vild med mønsteret så kan du også få en cool asymmetrisk top i det samme stof. Du kan bruge kjolen til hverdag med sneaks og en sweater eller sweatshirt og til fest med stilletter eller sandaler. Den er nemlig lige dele sporty og feminin. Og endnu et plus er, at du også kan bruge den, når du ikke længere er gravid.


En kjole med massere af plads, skønne striber og finde detaljer omkring hals og ærmer. En af den slags kjoler, som du kan smide på og så fungere det bare. Den store volume på kjolen står fedt sammen med den store taske fra Bonton, nogle gange, så er mere og større bare det som passer bedst sammen. Den lækre strik er fra Nué NotesSom at bestille en is med en kugle af hver. Den her maxikjole fra Mads Nørgaard har det hele - asymmetri, detaljer ved ærmerne, striber og alle regnbuens farver. Den er frisk, modig og sporty. Du kan bruge den til sommer bryllupper eller til hverdag med et par sneaks som her, hvor det er de fine pastelsfarvede fra Garment Project. Kjolen er lavet i et dejligt stretchy materiale og det asymetriske snit, understreger maven på en anderledet og fed vis.Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nyheder, udsalg, tips og ideer

Instagram