VI SENDER PAKKER TIRSDAG TIL FREDAG // LEVERING 1-3 HVERDAGE // FRI FRAGT VED KØB FRA 599 KR //

Enula Journal

Månedens Mor: Michelle Eliassen

text enula 23. Nov 2018
Navn og alder: Michelle Eliassen, 27 år

Bopæl: Nørrebro, København

Beskæftigelse: Studerende

Barn/børn og alder: Alberte, 10 måneder
Hvad er historien bag dit barns navn?
Allerede inden vi ventede vores datter, var listen med fine pigenavne lang. Jeg havde flere favoritter heriblandt, men min mand, Mikkel, var fast besluttet på, at hvis han en dag fik en datter, skulle hun hedde Alberte. Da jeg blev gravid, smagte vi på flere af navnene fra min liste, men blev ved med at vende tilbage til Alberte, så da vi fandt ud af, vi skulle have en pige, var der ingen tvivl om, hvad hun skulle hedde.

Hvordan ser en god morgen ud hjemme hos jer?

Vores morgener bærer præg af, jeg er på barsel, så de er meget rolige og hyggelige. Alberte vågner mere eller mindre samtidig med, at Mikkels vækkeur ringer, så mens han går i bad, tumler Alberte og jeg i vores seng. Derefter spiser vi alle tre morgenmad, inden Mikkel cykler afsted på arbejde.

Og hvordan ser en god søndag ud?
En god søndag starter med, at vi alle tre ligger og putter lidt i sengen, inden vi står op og spiser morgenmad. Gerne Mikkels hjemmebagte boller. Dagen skal helst være uden for mange planer, gerne slet ingen, så der er plads til spontanitet og en gåtur i Dyrehaven.

Hvordan var din graviditet?
Jeg havde en rigtig god graviditet. Jeg følte mig flot og ikke synderlig begrænset før langt henne i graviditeten. Jeg dyrkede motion, som jeg plejede og gik på arbejde indtil en måned før min termin. Jeg var stolt af min mave og elskede at mærke liv fra det lille menneske, der gemte sig derinde.

Hvad er det bedste ved at være mor?

Det bedste ved at være mor er den ubetingede kærlighed, man oplever. Jeg føler mig heldig og stærkere end nogensinde før. Heldig fordi jeg får lov at opleve en kærlighed, jeg ikke vidste fandtes, og stærk fordi jeg har skabt og født et lille menneske. Samtidig sætter det at blive mor tingene i perspektiv. Noget, jeg før kunne bruge energi på at gruble over, virker pludselig ligegyldigt.

Hvad er det sværeste ved at være mor?
Det sværeste er den sårbarhed jeg pludselig føler. Frygten for at der skal ske Alberte noget.
Derudover kan den begrænsede alenetid til tider være en udfordring. Man har sjældent tid til sig selv, hvorfor ens behov i den grad nedprioriteres.

Hvordan har forældreskabet påvirket dit forhold til din partner?

Forældreskabet har mest af alt styrket vores parforhold. Det er den vildeste lykkefølelse at få et barn med den, man elsker. Samtidig er vi blevet dybt afhængige af hinanden, da der er uendelig meget praktik forbundet med at have et barn. Det gør det til tider svært at være kærester, men vi er et stærkt team, der kun er blevet stærkere af at få et barn sammen.

Hvad er dit bedste råd til en kommende eller nybagt mor?
Husk dig selv og din partner midt i al moderskabet og husk at nyd hvert et sekund!
Navn og alder: Michelle Eliassen, 27 år

Bopæl: Nørrebro, København

Beskæftigelse: Studerende

Barn/børn og alder: Alberte, 10 måneder
Hvad er historien bag dit barns navn?
Allerede inden vi ventede vores datter, var listen med fine pigenavne lang. Jeg havde flere favoritter heriblandt, men min mand, Mikkel, var fast besluttet på, at hvis han en dag fik en datter, skulle hun hedde Alberte. Da jeg blev gravid, smagte vi på flere af navnene fra min liste, men blev ved med at vende tilbage til Alberte, så da vi fandt ud af, vi skulle have en pige, var der ingen tvivl om, hvad hun skulle hedde.

Hvordan ser en god morgen ud hjemme hos jer?
Vores morgener bærer præg af, jeg er på barsel, så de er meget rolige og hyggelige. Alberte vågner mere eller mindre samtidig med, at Mikkels vækkeur ringer, så mens han går i bad, tumler Alberte og jeg i vores seng. Derefter spiser vi alle tre morgenmad, inden Mikkel cykler afsted på arbejde.

Og hvordan ser en god søndag ud?
En god søndag starter med, at vi alle tre ligger og putter lidt i sengen, inden vi står op og spiser morgenmad. Gerne Mikkels hjemmebagte boller. Dagen skal helst være uden for mange planer, gerne slet ingen, så der er plads til spontanitet og en gåtur i Dyrehaven.
Hvordan var din graviditet?
Jeg havde en rigtig god graviditet. Jeg følte mig flot og ikke synderlig begrænset før langt henne i graviditeten. Jeg dyrkede motion, som jeg plejede og gik på arbejde indtil en måned før min termin. Jeg var stolt af min mave og elskede at mærke liv fra det lille menneske, der gemte sig derinde.

Hvad er det bedste ved at være mor?
Det bedste ved at være mor er den ubetingede kærlighed, man oplever. Jeg føler mig heldig og stærkere end nogensinde før. Heldig fordi jeg får lov at opleve en kærlighed, jeg ikke vidste fandtes, og stærk fordi jeg har skabt og født et lille menneske. Samtidig sætter det at blive mor tingene i perspektiv. Noget, jeg før kunne bruge energi på at gruble over, virker pludselig ligegyldigt.
Hvad er det sværeste ved at være mor?
Det sværeste er den sårbarhed jeg pludselig føler. Frygten for at der skal ske Alberte noget.
Derudover kan den begrænsede alenetid til tider være en udfordring. Man har sjældent tid til sig selv, hvorfor ens behov i den grad nedprioriteres.

Hvordan har forældreskabet påvirket dit forhold til din partner?
Forældreskabet har mest af alt styrket vores parforhold. Det er den vildeste lykkefølelse at få et barn med den, man elsker. Samtidig er vi blevet dybt afhængige af hinanden, da der er uendelig meget praktik forbundet med at have et barn. Det gør det til tider svært at være kærester, men vi er et stærkt team, der kun er blevet stærkere af at få et barn sammen.

Hvad er dit bedste råd til en kommende eller nybagt mor?
Husk dig selv og din partner midt i al moderskabet og husk at nyd hvert et sekund!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om nyheder, udsalg, tips og ideer

Instagram