VI SENDER ALLE HVERDAGE // FRAGT 29 KR // FRI FRAGT OVER 500 KR// DU KAN BÅDE AFHENTE OG RETURNERE I BUTIKKEN PÅ ØSTERBRO

Åbningstider


EKSTRAORDINÆRE ÅBNINGSTIDER I BUTIKKEN.

GRUNDET COVID-19 RESTRIKTIONER HOLDER VI BUTIKKEN LUKKET TIL D. 7 februar 2021.

JULEGAVER KAN BYTTES I BUTIKKEN T.O.M D. 1 FEBRUAR..
VI TILBYDER, AT DU KAN RETURNERE DIN JULEGAVE VED DØREN TIL BUTIKKEN ALLE HVERDAGE ML. KL. 12-15. DU KAN BYTTE TIL ANDEN STØRRELSE, MEN ØNSKER DU EN ANDEN VARE, LAVER VI ET JUL-RETUR-TILGODEBEVIS, SOM DU KAN BRUGE PÅ WEBSHOPPEN - OG NÅR DU BRUGER DETTE GIVER VI DIG FRI FRAGT.
(VI KAN DESVÆRRE IKKE TILBYDE AT TAGE IMOD TIDLIGERE UDSTEDTE TILGODEBEVISER ELLER GAVEKORT (SOM HØRER TIL FYSISK BUTIK) PÅ WEBSHOPPEN, DA WEBSHOPPEN IKKE ER GEARET TIL DETTE, LIGESOM VI ADMINISTRATIVT IKKE KAN HÅNDTERE DET. DE "GAMLE TILGODEHAVENDER" KAN SELVFØLGELIGT BRUGES, NÅR VI ÅBNER IGEN, MED UDVIDET BRUGSRET PÅ 2 MÅNEDER. TAK FOR FORSTÅELSEN)

DU KAN OGSÅ STADIG HANDLE PÅ VORES WEBSHOP SOM NORMALT. OG DU KAN BÅDE FÅ SENDT TIL PAKKESHOPS OG HJEM TIL DIG SELV MED POSTNORD OG GLS.
DU KAN OGSÅ VÆLGE AT AFHENTE I BUTIKKEN, OG HER KAN DU OGSÅ RETURNERE DINE ONLINE KØB ALLE HVERDAGE MELLEM KL. 12-15..

VED SPM. KAN VI KONTAKTES PÅ MAIL@ENULA9.DK eller TLF. 35381785 (ALLE HVERDAGE ML. 12-15)

TAK FORDI I HANDLER HOS OS. DET BETYDER SÅ MEGET.

BEDSTE HILSNER,
LOTTE OG TEAM ENULAEnula 9 butikken på Rosenvængets Allé 6, 2100 Kbh. Ø har følgende åbningstider (med mindre andet er meddelt ovenfor):
Man-fredag: kl. 11-17.30
Lørdag: kl. 10-15

I kan i dette tidsrum kontakte os på tlf. 3538 1785.
Vi gør alt, hvad vi kan for at besvare dit opkald, men skulle du ringe forgæves, kan du også skrive til os på mail@enula9.dk

OBS! Spørgsmål vedr. webshoppen/bestillinger skal sendes til: info@enula9.dk
www.enula9.dk har åbent døgnet rundt!