14 DAGES FULD RETURRET / FRI FRAGT OVER 1000 KR. / LEVERING 1-3 HVERDAGE
Konges sløjd - Ammepude i kapok + etoile betræk
 • Konges sløjd - Ammepude i kapok + etoile betræk
 • Konges sløjd - Ammepude i kapok + etoile betræk

Ammepude i kapok + etoile betræk

Konges sløjd

DKK 549,00
På lager
 • Beskrivelse
  Ammepude fra Konges Sløjd kommer sammen med det fine Etoile ammepudebetræk i cremefarvet med små stjerner i forskellige farver.

  Ammepuden er lavet af et 100% naturligt og økologisk materiale, kaldet kapok. Kapok minder meget om bomuld men fibrene er hule og indeholder 80% luft, hvilket gør den meget let og proukter med kapok super isolerende og temperatur regulerende.
  En anden af de vigtige egenskaber ved Kapok er, at det meget allergivenligt, da støvmider og bakterier kan ikke overleve i kapok som ikke suger fugt til sig. • Detaljer
  Materiale: 100% kapok, 100% økologisk bomuld, GOTS-certificeret.
  Vaskeanvisning: Betrækket kan vaskes ved 30 grader. Det anbefales at lufte selve ammepuden så tit som muligt, men det er også muligt at vaske ammepuden i maskinen. Brug gerne høj centrifugering, så der kan slynges så meget vand ud af fyldet som muligt. Tørretumble derefter (helst uden andet samtidigt ) og når den er tør, justerer du på fyldet. Vær ikke bange for at pille kapok fyldet ud og pil det lidt fra hinanden - så lufter du fibrene og skaber ny struktur.


  Kapokken er 100% naturlig og økologisk naturfiber, der vokser vildt i de tropiske regnskove. Den høstes fra kapoktræer og ligner mest kæmpestore bomulds"fluffer.
  Kapokken indeholder som sagt op til 80 % luft og er 8 gange lettere end nogen anden naturfiber i verden og meget mere åndbar end nogen anden naturfiber. De mange supplerende fibre i Kapokken gør at fibren føles silkeblød, hvorfor den også går under navnet silkebomuld.

  Kapokken er som sagt 100% naturligt, og der bruges ingen pesticider eller insektmidler under produktionen og forarbejdningen. Derfor anbefales kapok produkterne især til allergikere i det den indeholder et naturlig antibakterielt bitterstof, som gør den umulig for husstøvmider at leve i.


 • Mærke
  Konges sløjd har med sit kvalitets-bevidste skandinaviske stil, skabt et enkelt og stilfuldt univers til børn. De smukke prints og farver går igen i deres produkter og deres tekstil linje er lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuld.

  Se alle produkter fra dette brand
 • Størrelse og pasform

Andre købte også