SUMMERTIME - LIVING IS EASY // ALTID 14 DAGES FULD RETURRET / FRI FRAGT OVER 1000 KR. / LEVERING 1-3 HVERDAGE

Handelsbetingelser

Velkommen til www.enula9.dk webshop. Vi håber, du vil finde det nemt og bekvemt at handle via vores webshop. Når du handler via vores hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser, så vi anbefaler derfor, at du læser og sætter dig ind i disse, inden du handler hos os.
Vi gør desuden opmærksom på at disse betingelser ikke gælder i vores fysiske butik på Østerbro, men alene via handel på vores webshop.

SÅDAN KØBER DU EN VARE
Når du har valgt, den/de varer, du ønsker at købe, placeres de i indkøbskurven. Derefter bedes du udfylde dine personlige oplysninger, fragtønske og betalingsinformationer. Derefter sendes der automatisk en e-mail til dig, hvorpå vi bekræfter din bestilling.
BETALING OG SIKKERHED
I vores webshop kan du betale med Dankort, MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron og Mobile Pay. Beløbet trækkes først, når vi har afsendt varen fra vort lager. Alle priser er angivet i DKK og inkl. 25% moms.
Når du køber hos www.enula9.dk er sikkerheden helt i top. Betalingskommunikationen foregår via en krypteret SSL (Secure Socket Layer) forbindelse. enula 9 eller andre uvedkommende har ikke mulighed for at se disse data. enula 9 behandler dine personlige oplysninger med 100% fortrolighed og garantere, at ingen andre får adgang til dem.
LEVERINGSBETINGELSER
Forsendelse i Danmark:
Forsendelsen sker med PostNord, og sendes som pakkepost. Hermed kan pakken spores og er forsikret under forsendelsen. Du kan frit vælge, om du vil have varerne sendt...:
-MED omdeling: 49,- kr
-UDEN omdeling: 29,- kr
-Afhentning i butikken på Rosenvængets Alle 6, 2100 Østerbro: GRATIS
Ved køb over 1000,- kr yder vi FRI FRAGT uden omdeling (VIGTIGT: vælg forsendelsen "uden omdeling")

FORSENDELSE TIL UDLANDET
Vi bestræber os på at kunne levere til flere lande i Europa, men kan ved enkelte tilfælde være nødsaget til at aflyse ordren. For yderligere spørgsmål omkring levering i udlandet kontakt venligst os på mail@enula9.dk
LEVERINGSTID
Alle godkendte ordrer afsendes inden for 1-3 hverdage. Du bedes kontrollere forsendelsen ved modtagelsen, hvorefter ansvar og risiko overgår til dig som køber.
RETURRET
Når du køber på www.enula9.dk yder vi dig 14 dages fuld returret fra den dag, du modtager dine varer. Dog er der ikke returret på special lavede varer (fx. Stolbjerg nøgleringe med dit navn). Du skal udfylde den medsendte returseddel og vedlægge den i retur forsendelsen, sammen med varerne. Varerne skal returneres i evt. original emballage og med mærkat, ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. Varer uden vedlagt returseddel tages ikke retur. Du står selv for ansvar og omkostningerne i forbindelse med returneringen. Vi anbefaler dog, at pakken sendes retur som pakkepost via Post Danmark med omdeling, så det er muligt for dig at spore pakken. Vi modtager ikke varer, der returneres på efterkrav eller uden gyldig porto.
Når vi har modtaget og godkendt returneringen, overfører vi hurtigst muligt købs beløbet retur til din konto i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4.
Skulle du nægte af modtage en bestilling leveret af PostNord, får du pengene retur for varen, dog tillader vi os at fratrække forsendelsesomkostninger (min. 50 kr) for den forgæves forsendelse.
REKLAMATIONER
I henhold til købeloven yder vi 2 års reklamationsret på alle varer, hvilket omfatter fabrikations- og materialefejl konstateret ved korrekt brug. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation kontakt os venligst på mail@enula9.dk eller tlf. 3538 1785, så vi kan hjælpe dig på bedste vis.
Klage:
Ved lov skal vi informere køber om ret til at klage via følgende link:
EU-organ Online Dispute Resolution http://ec.europa.eu/odr
FORBEHOLD
Enula 9 webshop tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl, stavefejl samt forsinkelser, som vi ikke kan kontrollere.